Om oss


VerkstedPartner AS er et selskap som leverer verkstedtjenester til privat og offentlig virksomhet. Virksomheten driver konkurransedyktig fremstilling av komponenter med bruk av moderne CNC-maskiner. Selskapet er også en konkurransedyktig leverandør av komponenter hvor tradisjonelle prosesser som sveising og montasje inngår. Konkurransefordelen er høy kompetanse samt effektiv ressursutnyttelse innenfor en ubyråkratisk organisasjon med nærhet til, samt forståelse for kundens behov.

VerkstedPartner AS har en god teknologibase som bygger et godt underlag for de mest utfordrende oppgaver og gjentakende oppgaver. Våre arbeidstakere er motiverte og sitter på en høy kompetanse innen moderne maskinering og består av personer med lang erfaring innen industri, maskineringsfaget, ingeniør, fagarbeidere og lærlinger. 


Vi er godkjent lærebedrift med en målsetting om at vi til enhver tid skal ha lærlinger, og ha god kontakt med læringsmiljøene i regionen.


Vårt marked


Produksjon av deler i et stort spekter av materialer til alle industriområder og gründer lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Verkstedpartner har kunden i fokus og skal fremstå som
hurtig og ubyråkratisk.
Evne til å forstå, samt reagere raskt på kundens behov
Forutsigbar på kvalitet, leveringstid og pris.